4 czerwca 1989-2023 w samo południe / [Igor Morski]. - Morski, Igor (1960- ). (Gazeta Wyborcza, 2023)
Plakat manifestacji z dnia 04.06.2023 r. Na druku młody kowboj z kartką "wybory". Pod tytułem wyborcza.pl.