Wünschen Sie ein Eigenheim zu besitzen? / "Behaka" Bau- und Hypotheken-Kapital-Genossenschaft e. G.m.b.H. (s.n., 1932)
Reklama gdańskiej, przedwojennej firmy handlującej nieruchomościami; w 1931 znjadowała się na Stadtgraben 13 (Podwale Grodzkie).