Wünschen Sie ein Eigenheim zu besitzen? - "Behaka" Bau- und Hypotheken-Kapital-Genossenschaft. ([Gdańsk : s.n., 1932)
Reklama gdańskiej, przedwojennej firmy handlującej nieruchomościami; w 1931 znjadowała się na Stadtgraben 13 (Podwale Grodzkie).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Przeniesienie tytułu własności nieruchomości -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.