Ex Libris Andrzeja Kandziory / A. Kandziora. - Kandziora, Andrzej (1928-2020) (1975)
Dwa rzędy po trzy sylwetki kobiece. Nad, pomiędzy i pod tymi rzędami zapisany w trzech wierszach napis: Ex Libris / Andrzeja / Kandziory.