Fabricium grato dudum veneratus in Aere Westhofii Vultius nunc qvoq Lector habe ... - Saal, Izaak ([Gdańsk], 1673)
Przedstawia portret w półpostaci rajcy gdańskiego Jacob von Westhoff (1619-1676).
U dołu w polu kompozycji sygnatura autora: I. Saal delin & sculp.
Miejsce i czas powstania na podstawie biografii autora i portretowanego.
Keywords: Portrety -- Polska -- 17 w; Grafika -- Polska -- 17 w