[Afisz teatralny] Paul Abraham - Wiktoria i jej huzar = (Victoria und ihr Husar) / Orkiestra, Chór i Balet Opery i Operetki Krakowskiej. (Opera i Operetka w Krakowie, 1993)
Afisz informujący o premierze 8.05.1993 r. Scena Operetkowa ul. Lubicz 48.