Szczególna praktyka wszystkiego - Poprawa, Adam (1959- ).; Lem, Stanisław (1921-2006). (2003)
Recenzja książki: Dylematy / Stanisław Lem ; posłowie Jerzy Jarzębski. Kraków, 2002.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.