[Afisz teatralny. Incipit] Theater in Danzig. Heute Mittwoch, den 29. September 1824. Die Vestalinn. Eine große Oper in 3 Aufzügen. Nach dem Französischen des Jouy, metrisch bearbeitet von J. R. v. Seyfried. Musik von Spontini. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Die Vestalinn. Eine große Oper in 3 Aufzügen" Étienne de Jouy, w opracowaniu Ignaza Xavera von Ritter, z muzyką Gaspare Spontini`ego.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Spontini, Gaspare -- (1774-1851).; Jouy, Étienne de -- (1764-1846).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne