Wystawa kwiatów w Wielkim Młynie w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia tulipany na wystawie kwiatów w Wielkim Młynie w Gdańsku, 20. 05. 1979 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Tulipany -- fotografie; Wielki Młyn (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Wystawy kwiatów -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk