[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Pan Jowialski / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 1.03.1992 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński.