Konsul Generalny Chińskiej Republiki Ludowej w Gdańsku Li Chu-ching ma zaszczyt zaprosić [...]. (s.n.], 1974)
Zaproszenie na przyjęcie z okazji XXV Rocznicy Powstania Chińskiej Republiki Ludowej, które miała miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu 1.10.1974 r.