Składanie wieńców z okazji 34 rocznicy wyzwolenia Gdańska / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia składanie wieńców na Cmentarzu Żołnierzy Radzieckich w Gdańsku, 1979 r.