[Afisz. Incipit] Ogłoszenie o zapisach do Publicznych Średnich Szkół Zawodowych w Gdyni na rok szkolny 1948/49 / H. Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) (Prezydent m. Gdyni, 1948)
Afisz informujący o zapisach czerwiec 1948 r.