Wiktora Zina Ex Libris K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1964)
Przedstawia średniowiecznego bakałarza siedzącego przy pulpicie nad otwartą księgą z napisem: Ex Libris, u góry na wijącej się wstędze napis: Wiktora Zina. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.