Dialog unijno-turecki w sprawie uchodźców na tle procesu renacjonalizacji kwestii bezpieczeństwa wewnętrznego w Unii Europejskiej - Skorzycki, Michał (2018)
Renacjonalizacja kwestii polityki EU wobec imigrantów, dialog unijno-turecki w sprawie uchodźców, postanowienia unijno-tureckiego oświadczenia z 18 marca 2016 roku a renacjonalizacja kwestii imigracji w UE.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie.