Ex Libris Jürgen Bötther - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Bötther, Jürgen (1931- ). (1979)
Leżąca krowa, u góry kilka drzew i napis: Ex Libris Jürgen Bötther, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.