[Sakra biskupia Lecha Kaczmarka] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia Lecha Kaczmarka klęczącego podczas konsekracji na biskupa w Bazylice Wniebowzięcia Najświetrzej Marii Panny w Gdańsku 18 stycznia 1959 roku.