Ex Eroticis Christian Blæsbjerg. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1956)
Na tle drzew, świerki i brzoza, dwa okręgi przez które przechodzą rylec i pędzel. U dołu napis: Ex Eroticis, wzdłuż lewej krawędzi napis: Ipse Fecit Opus 79. Pod wyobrażeniem ołówkiem imię i nazwisko autora.