Ex Eroticis - Blæsbjerg, Christian (1903- ).; Blæsbjerg, Christian (1903- ). ([S. l., 1956)
Na tle drzew, świerki i brzoza, dwa okręgi przez które przechodzą rylec i pędzel. U dołu napis: Ex Eroticis, wzdłuż lewej krawędzi napis: Ipse Fecit Opus 79. Pod wyobrażeniem ołówkiem imię i nazwisko autora.
Na odwrocie nazwisko autora, data i technika graficzna.