[Afisz. Incipit] Uwaga, dnia 17 kwietnia ... odbędą się ... wiosenne 2 zabawy ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz infomrmujący o zabawach w sali Polonii.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.