[Afisz. Incipit] Młodzieży Gdańska! W dniu 10 listopada 1947 r. cała postępowa młodzież obchodzić będzie Międzynarodowy Dzień Młodzieży. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: Młodzież -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.