Cees Andriessen [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1967)
Przedstawia czarnego ptaka z czerwonym sercem. U dołu napis: Cees Andriessen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.