Brudne nogi pod ornatem : ksiądz jako grzesznik potrzebujący przebaczenia / Wojciech Ziółek. - Ziółek, Wojciech (1963- ).
Uznać prawdę o swojej grzeszności. Być wszystkim w rękach Pana. Cud Bożej miłości i przebaczenia.