Zakłady Opakowań Blaszanych - OPAKOMET w Gdańsku, w ciągu jednego dnia produkują około 140 tysięcy opakowań, głównie dla przemysłu spożywczego / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia Teresę Łochowską przy zamykarce opakowań blaszanych, luty 1979 r.