Zakłady Opakowań Blaszanych - OPAKOMET w Gdańsku, w ciągu jednego dnia produkują około 140 tysięcy opakowań, głównie dla przemysłu spożywczego - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia Teresę Łochowską przy zamykarce opakowań blaszanych, luty 1979 r.
Tytuł pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fabryki -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie