[Afisz. Incipit:] Przysposobienie Rolnicze i Wojskowe ... urządza ... w dniu 24-go października 1948 r. ... tegoroczną wystawę rolniczą ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wystawie w Tczewie.