Carl Hermann Wilhelm Blindow - Stellmacher, Gustav (18..-18..). ([Gdańsk], 1846)
Przedstawia portret w popiersiu Carla Hermanna Wilhelma Blindowa, członka loży wolnomularskiej w Gdańsku.
U dołu pod kompozycją tytuł-podpis: Carl Hermann Wilhelm Blindow.
W polu kompozycji po prawej sygnatura autora: Lith. v. Gustav Stellmacher.
U dołu pod kompozycją data: Johannis Fest 1846.
Miejsce wydania na podstawie działalności autora oraz portretowanego.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w