Długi Targ - elewacja północna, fragment / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia fragment fasady Zielonej Bramy oraz kamienice przy ul. Długi Targ w Gdańsku, pierzeja północna, 1987 r.