Schloss Erdmannsdorf. - Eduard Pietzsch & Comp. ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1842)
Przedstawia pałac w Mysłakowicach od frontu.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.III., a po lewej: III.1. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 3 (1842), Lief. 1.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
https://www.bibliotekacyfrowa.pl 27.05.2025
Keywords: Pałac w Mysłakowicach; Zamki i pałace; Mysłakowice (woj. dolnośląskie, pow. karkonoski, gm. Mysłakowice); Grafika niemiecka; Litografia