[Afisz. Incipit] Rolnicy! Zagraza naszemu powiatowi masowe pojawienie sie szkodnika zwanego stonka ziemniaczana ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz nawołujący do walki ze szkodnikiem stonką ziemniaczaną.