[Afisz. Incipit] T-wo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... w ramach obchodu 33 rocznicy Rewolucji Październikowej organizuje ... mecz lekkoatletyczny ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawoadach 5.11.1951 r. w Elblągu.