[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Prezydium Rady Narodowej w Malborku podaje do publicznej wiadomości mieszkańcom miasta Malborka, Nowego Stawu i części Kałdowa ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia przez mieszkańców nieruchomości rolnych.