[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Prezydium Rady Narodowej w Malborku podaje do publicznej wiadomości mieszkańcom miasta Malborka, Nowego Stawu i części Kałdowa ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia przez mieszkańców nieruchomości rolnych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne