I Sekretarz KW Tadeusz Fiszbach wręcza odznali honorowe "Zasłużonym Ziemi Gdańskiej" członkom załogi Gedani - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha wreczającego członkom załogi jachtu Gedania odznaki honorowe, 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk