Wielka Zabawa Latowa - Związek Powstańców Wielkopolskich (Poznań). Koło (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce 11.07.1948 r. na Biskupiej Górce w Gdańsku.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła