Władysław Broniewski - portret rodzinny - Tramer, Maciej (2011)
Słowa kluczowe: Władysław Broniewski, literatura polska.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim oraz włoskim.
Keywords: Broniewski, Władysław -- (1897-1962) -- rodzina