Dekoracja Gdańska z okazji 60 rocznicy Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia dekorację z okazji 60 rocznicy Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej ustawioną przy ulicy Rajskiej w Gdańsku przed budynkiem Domu Technika, 7 października 1977 rok.