Dekoracja Gdańska z okazji 60 rocznicy Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia dekorację z okazji 60 rocznicy Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej ustawioną przy ulicy Rajskiej w Gdańsku przed budynkiem Domu Technika, 7 października 1977 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie)