[Afisz. Incipit] Uwaga! W dniu 2 maja 1948 r. odbędą się w Elblągu ... narodowe biegi na przełaj ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o biegach.
Keywords: Biegi -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.