[Afisz. Incipit] Rozporządzenia porządkowe celem uporządkowania ewidencji ludności i aktualizacji rejestru mieszkańców zarządzam ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią rozporządzenia z 29.09.1950 r.