[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W wykonaniu zarządzenia Ministra ... / Zarząd Miejski w Elblągu. Wydział Ogólny. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o spisie użytków rolnych, zwierząt gospodarskich i szacunku plonów.