Władysław Terlecki - Biuro Pisania Podań / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 14.05.1983 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie Teatru Wybrzeże. Reżyseria Marek Drążewski, scenografia Wojciech Zaniewski, muzyka Jan P. Kaczmarek.