Obrona Wybrzeża i nie tylko (Redakcja Wojskowa, 2010)
Płyta zawiera podręcznik z zakresu wiedzy dotyczacej taktyki wojsk lądowych. Dokument zawiera również materiały z sympozjum Obrona wybrzeża morskiego w Polsce.