Obrona Wybrzeża i nie tylko - Polska. Ministerstwo Obrony Narodowej. Redakcja Wojskowa (Warszawa : Redakcja Wojskowa, 2010)
Płyta zawiera podręcznik z zakresu wiedzy dotyczacej taktyki wojsk lądowych. Dokument zawiera również materiały z sympozjum Obrona wybrzeża morskiego w Polsce.
Tyt. z etykiety płyty.
Dod. do nr 1(2011) Przeglądu Wojsk Lądowych.
Dla studentów i słuchaczy Akademii Obrony Narodowej oraz dowódców i oficerów sztabu zajmujących się profesjonalnie taktyką.
Keywords: Obrona wybrzeża -- Polska -- konferencje; Taktyka wojskowa -- konferencje; Wojska lądowe -- Polska -- 1990-.