Ex Libris Inż. Jacka Dolińskiego / [Zygmunt Acedański]. - Acedański, Zygmunt (1909-1991) (1964)
Przedstawia maskę teatralną unoszącą się nad kominami i fasadą teatru, napis u góry "Ex Libris", u dołu "Inż. Jacka Dolińskiego".