Ex Libris Kazimierza Bruchnalskiego / R. M. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) (1924)
W prostokącie, owalna ozdobna rama z fragmentem Lwowa, napis: Ex Libris Kazimierza Bruchnalskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.