Wohltätigkeitsabend und Kaisersgeburtstagsfeier des Kriegsinvaliden-Verein Danzig und Umgebung 1914. ([wydawca nieznany], 1918)
Druk z programem uroczystości, które miały miejsce 3.02.1918 r. na terenie Stoczni.