Koncert symfoniczny : Inauguracja Roku Conradowskiego Sezon 1973/74 / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka ; [tekst Janusz Cegiełła]. - Cegiełła, Janusz (1926-2011) ([s.n.], 1973)
Program koncertu, który miał miejsce 18-19.01.1974 r.