An die Bevölkerung der Stadt Danzig! - Sahm, Heinrich (1877-1939).; Schwartz, Hubertus (1883-1966). (Danzig : [s.n.], 1925)
Afisz z 8.01.1925 r. nawołujący do zachowania spokoju niemieckich mieszkańców Gdańska w związku z otwarciem poczty polskiej na terenie WMG.
Keywords: Wolne Miasto Gdańsk. -- Senat -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła