I-szy poranek muzyczny z cyklu koncertów popularnych dla młodzieży szkolnej. (Gdynia : [s.n.], 1945)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w gdyńskim Domu Marynarza 16.09.1945 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne